Traversservice

Traversservice för alla märkenTraversservice_S-series

Vi erbjuder service av traverser både från egen tillverkning och andra märken på marknaden. Genom att välja oss som er servicepartner har ni ständigt tillgång till ett komplett utbud av reservdelar, kunniga servicetekniker och ett team som arbetar proaktivt för att ni ska ha lyftsystem som är välservade, säkra och fullt funktionella. Välkomna att kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa er med traversservice.

Som en av marknadens ledare inom traverssystem, kranar, telfrar och lyftutrustning vet vi vad som krävs för att dessa ska fungera felfritt och säkert under lång tid. Vår serviceavdelning står redo att hjälpa er vare sig ni behöver akut hjälp med kort varsel eller är intresserade av ett löpande serviceavtal för traversservice.
 

Service travers: Löpande underhåll & punktinsatser

Arbete med travers kräver givetvis en hög nivå av säkerhet. Det är tunga laster som hanteras och därför ställs det mycket höga krav på att samtliga delar är i gott skick och att utrustningen underhålls löpande.

Genom att teckna ett serviceavtal så kan ni känna er trygga med att er utrustning inspekteras regelbundet och får löpande underhåll med ett fokus på utrustningens hela livscykel. Skulle något oväntat inträffa så kan vi självklart rycka ut med kort varsel för att lösa era problem så att arbetet inte blir stillastående.
 

Förebyggande arbete lönar sig. Genom att anlita våra kranexperter så får ni hjälp med riskbedömning, tekniska undersökningar och processer för att systematiskt kunna förbättra både produktiviteten och säkerheten på arbetsplatsen. Regelbundna inspektioner och förebyggande åtgärder är det bästa medlet för att upprätthålla detta. Vi erbjuder även prediktivt underhåll som syftar till att förutsäga eventuella framtida problem och åtgärda dessa på förhand.

 

Traversservice Traversservice
 

Därför ska ni anlita oss för traversservice

Vi är en av få aktörer på marknaden som erbjuder helhetslösningar för alla förekommande märken, inklusive möjligheten att ta fram specialtillverkade reservdelar om det visar sig att någon komponent inte går att få tag i direkt från leverantören. Detta är särskilt vanligt när det handlar om traverser, kranar, telfrar och liknande som har kommit lite till åren. Det behöver inte betyda att de behöver bytas ut i sin helhet utan vi försöker att hitta en lösning där vi reparerar det som är möjligt och byter ut eller uppgraderar delar som vi anser behöver moderniseras för att möta dagens krav på säkerhet - givetvis alltid i samråd med er kunder.
 

Genom vår långa och breda erfarenhet av olika typer och märken av travers så kan vi snabbt felsöka och lösa era problem, oavsett om det handlar om problematik kopplad till elektronik och styrning eller rent mekaniska fel eller skador.
 

Ser vi ett behov av modernisering eller byte av utrustning så ger vi er förslag kring bästa möjliga lösning som ger er ett system med god ekonomi och hållbarhet. Ni är välkomna att konsultera oss när ni ser att det finns ett behov av traversservice, modernisering eller när behovet uppstår av att välja ny utrustning för en arbetsplats.
 

Vid uppgradering av travers eller annan lyftutrustning samt om ny personal anställs så kan vi erbjuda traversutbildning för att säkerställa att personalen får kompetens att handha utrustningen korrekt och arbeta med säkra metoder.
 

Mer om våra metoder och tillgängliga paket inom kranunderhåll och service kan ni läsa om på vår servicesida.