Tuotantokoneiden kara- ja kulmapääkorjaukset

MTS

Kulmapäiden ja karojen huollot

Konecranes teollisuuden kunnossapidon ja työstökonehuollon yksikkö korjaa ja huoltaa Hyvinkään toimipisteessä kaiken merkkisten työstökoneiden kulmapäät ja karat ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella.

 

Kun puhutaan laadun tuottamisesta ja koneen tuotantokyvystä, kulmapään merkitys on kriittinen. Virheettömän lopputuloksen saavuttamiseksi huoltotyön laatu varmistetaan sekä huollon alkaessa että ennen luovutusta aina koeajolla omalla testipenkillämme. Karat puolestaan ovat työstökoneiden toiminnan keskiössä, sille niiden vikaantuessa koko työstökoneen tuotanto kärsii.

Kulmapäät tulisi huoltaa vähintään kahden vuoden välein käytöstä riippuen. Karojen kohdalla huoltotarve syntyy yleensä kolaroinnista, mutta myös muissa tilanteissa kun epäillään karan epäkuntoa, tulisi ne huoltaa.

MTS

Laatutakuu

Kun puhutaan laadun tuottamisesta ja koneen tuotantokyvystä, kulmapään merkitys on kriittinen. Koeajamme laitteen omalla testipenkillämme aina huollon alkaessa sekä uudelleen ennen asennusta. Näin varmistamme huoltotyön laadun. Jokaiselle työlle annamme kuuden kuukauden takuun.

Testipenkin avulla mitataan kulmapään värähtelyä sekä lämpötiloja laitteen sisältä, jolloin pienimmätkin poikkeamat voidaan huomata. 

MTS

Lisätoiminnot huollon yhteydessä

Kuvallinen raportti koeajoista

Toimitamme koeajoista asiakkaille kuvallisen kattavan raportin.

 

Hammaspyörien ja osien malllintaminen huoltojen yhteydessä

Huoltojen yhteydessä on mahdollista suorittaa hammaspyörien ja osien
mallintaminen, joka mahdollistaa jatkossa nopeamman korjausten läpimenoajan.

Nopea varaosasaatavuus

Konecranesilla huoltoja ei viivytä varaosien tilaaminen, sillä oman varaosayksikkömme ansiosta toimitamme varaosat nopeasti asiakkaillemme. Hammaspyörien valmistus ja toimitus onnistuu myös kumppaniverkostomme avulla nopeasti.

Yhteystiedot

VASTAAVA HUOLTOHENKILÖSTÖ:

Timo Ylikauppila           Kristian Perälä

0408669544                 0406151979