Teollisuuden kunnossapidon ja työstökonehuollon oheislaitteet

utyuuu

3nine öljysumuerottimet

Konecranes-työstökonehuolto tarjoaa 3nine öljysumuerottimia. Käytetyn tekniikan avulla saavutetaan 99,97 % puhdistusteho alhaisilla elinkaarikustannuksilla. 3nine Öljysumunerotin vaativat erittäin vähän ylläpitoa ja tarjoavat mahdollisuuden uudelleenkäyttää öljyjä/jäähdytysnesteitä prosesseissasi. 3nine tuotteet ovat markkinoiden ympäristöystävällisimpiä ratkaisuja. Tuotteen avulla voidaan pienentää käyttö- ja ylläpitokustannuksia.

Öljysumuerottimet puhdistavat konepajan ilmaa tehokkaasti työstön aikana muodostuvasta öljysumusta/höyryistä. Öljysumuerotin voidaan asentaa suoraan työstökoneeseen, mikä säästää tilaa ja tarpeettomia putkitöitä. Valittavana on kaksi 3nine öljysumuerottimen tuotesarjaa: GREEN LINE tai klassinen BLUE LINE.

 

Lisätiedot:

Kari Heikkinen,
Sähköposti: [email protected] 

Puh.  040 136 3152

MTS

Lastunkuljettimet ja työvalaisimet

Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia lisävälineitä lastuaviin työstökoneisiin.

Meiltä voit tilata esimerkiksi lastuaviin työstökoneisiin erilaiset lastunkuljettimet lastun siirtämiseen työstökoneista joko keskusjärjestelmän osaksi tai helposti säiliöön.

Lisäksi meiltä löydät monipuolisen valikoiman työvalaisimia työstökoneisiin sekä kohdevaloja työpisteisiin. 

Turvallisuuslaitteet

Konecranes teollisuuden kunnossapito ja työstökonehuolto tarjoaa myös erilaisia turvallisuuslisävälineitä koneisiin ja laitteisiin. Valikoimassa on muun muassa erilaisia sermejä sekä suojia koneisiin. 

Mikäli teollisuuden laitteesi tai työstökoneesi on jo vanhempi, täytyy sen käyttöturvallisuus päivittää vastaamaan nykypäivän standardeja. Vanhemmista koneista ja laitteista puuttuu usein moni turvaväline, esimerkiksi erilaiset käyttösuojat, jolloin koneen käyttö voi olla jopa vaarallista. Meidän tarjoamien turvallisuusoheislaitteiden avulla voit päivittää koneesi vastaamaan nykypäivän turvallisuusstandardeja.

 

Ota yhteyttä turvallisuuslisävälineistä:

Työstökone ja Trukki -varaosat

[email protected]

020 427 4090

Parts

Parts Store

STORE-verkkokaupasta löydät nosturivaraosien lisäksi myös:
  • 3nine suodattimia
  • Ohjauspuolen muistinvarmennusakut
  • Turvalaitteita koneisiin
  Voit milloin tahansa etsiä varaosiin liittyviä tietoja, kuten: varaosien hinnat, toimitusajat, varaosaluettelot ja tilauksien online-seurannan.

 

Muut oheislaitetarpeet yhteydenottona paikalliselle huoltopäällikölle!