Konecranes on saattanut päätökseen Terexin Material Handling & Port Solutions -liiketoiminnan hankinnan – miten asiakkaat hyötyvät?

Customer letter language versions: Chinese, English, Finnish, French, German, Italian, Portuguese, Spanish, Russian


Hyvä asiakkaamme,

Konecranes ilmoitti 4. tammikuuta 2017, että kaikki Terexin Material Handling & Port Solutions (MHPS) -liiketoiminnan hankintaa koskevat toteuttamisehdot ovat täyttyneet. Olemme nyt saattaneet MHPS-kaupan päätökseen.

Edistyksellisistä laitteistaan, järjestelmistään ja palveluistaan tunnetut Konecranes ja MHPS rakentavat nyt uutta asiakaskeskeistä teknologiayritystä. Yhdessä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme alan laajimman valikoiman toisiaan erinomaisesti täydentäviä tuotteita ja entistä globaalimmat kunnossapitopalvelut.

Konecranes-konsernilla ja MHPS:llä on molemmilla pitkä, vaiherikas historia ja samankaltaiset kulttuurit: tekninen suunnittelu, materiaalinkäsittelyosaaminen, kansainvälinen liiketoiminta ja teknologisen johtajuuden tavoittelu ovat molempien toiminnan ydintä. Yhdistetyllä yhtiöllä on 18 000 työntekijää yli 50 maassa eri puolilla maailmaa.

Yritysoston taustalla on halu luoda pohjaa tulevalle kasvulle. Pystymme nyt kohdentamaan enemmän resursseja T&K-toimintaan, tuomaan markkinoille uusia tuotteita ja suunnitteluratkaisuja sekä parantamaan kunnossapitotarjontaamme.

Pyrimme huolehtimaan, että siirtymävaihe on mahdollisimman sujuva, jotta pääsemme molemmin puolin hyötymään yhdistetyn organisaation paremmasta toimintakyvystä.

Olemme liittäneet tähän kirjeeseen listan laajasta tuotetarjonnastamme. Listassa ei välttämättä ole kaikkia käytössänne olevia tai tilaamianne tuotteita. Huolehdimme joka tapauksessa kaikista sovituista tuotetoimituksista ja niihin liittyvästä tuesta. Kaikki sopimukset mahdollisine optioineen jatkuvat ennallaan tuotteesta tai palvelusta riippumatta.

Lisätietoja saat verkkosivuiltamme osoitteessa www.konecranes.fi.

Automaatioteknologia on toimintamme tärkeimpiä painopisteitä. Tuotevalikoimamme kattaa automaattiset pinoamisnosturit (ARTG ja ARMG), automaattiset konttilukit ja vihivaunut (AGV) horisontaalisiin kuljetuksiin. Tarjoamme alan monipuolisinta ohjelmisto- ja prosessiosaamista, joka auttaa asiakkaitamme optimoimaan terminaalitoiminnot ja integroimaan niin manuaalisesti ohjattavan kuin automatisoidunkin kalustonsa saumattomasti omiin toimintoihinsa.

Panostamme vahvasti myös trukkiemme teknologian kehittämiseen. Olemme muun muassa tuoneet valikoimaamme entistä tehokkaampia, ympäristöystävällisiä konttikurottajia ja kehittäneet nostureihimme älykkäitä sovelluksia, joiden keräämä tieto auttaa asiakkaitamme optimoimaan toimintaansa. Keskitymme jatkossakin vahvasti teknologiseen kehitykseen.

Tiivistetysti sanottuna tavoitteenamme on kehittää uuden sukupolven nostoratkaisuja.

Kiitämme menneestä yhteistyöstä ja toivomme asiakassuhteemme jatkuvan myös tulevaisuudessa. Yhteystahot ja mahdolliset jälleenmyyjät ovat edelleen samat, ja myös puhelinnumerot pysyvät ennallaan. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected]

Meihin voi aina ottaa yhteyttä, jos on jotain kysyttävää.

Ystävällisin terveisin,

Mika Mahlberg

Executive Vice President

Business Area Port Solutions

Klaus-Peter Hoffmann

Senior Vice President

Port Solutions German Operations

Lars Fredin

Senior Vice President

Business Unit Lift Trucks
 

 

KONECRANES-KONSERNIN TUOTETARJONTA