Konecranes saa uuden konttilukkiasiakkaan Iso-Britanniasta

Corporate press releases

Konecranes on saanut uuden asiakkaan konttilukeilleen. Kaksi Konecranesin Noell NSC 644 E -mallista konttilukkia toimitetaan Birminghamin Intermodal Freight -terminaaliin Iso-Britanniaan.

Ison-Britannian johtava kuljetusyritys Maritime Transport Ltd. on ostanut kaksi konttijunien lastaamiseen ja purkamiseen käytettävää Konecranes Noell NSC 644 E -mallista konttilukkia Birmingham Intermodal Freight -terminaaliin (BIFT). Nosturitilaus tehtiin huhtikuussa ja nosturit toimitetaan syyskuussa 2019.

Konttilukit ovat kolme konttia päällekkäin pinoavia diesel-sähkökoneita, ja ne varustetaan Konecranesin Noell- yhden kontin konttikuormauselimillä. Sopimukseen kuuluu kaksi vuotta voimassa oleva etäpalvelutuki sopimuksen hyväksymispäivästä alkaen. Lisäksi sopimus sisältää mahdollisuuden kahden lisäkonttilukkiyksikön ostoon.

Kalustojohtaja Stuart Wardlaw sanoo: ”Odotamme innolla näiden kahden Konecranesin Noell-koneen saapumista, sillä ne parantavat entisestään niin palvelujen luotettavuutta kuin terminaalin tehokkuutta, ja tukevat Maritime-yhtiön raidetoiminnan kehitystä.”

Birmingamissa on ollut käytössä kaksi Konecranesin kiskoilla kulkevaa RMG-nosturia jo vuodesta 2006. Maritime on ollut tyytyväinen nosturien toimintaan ja Konecranesin huollon tukeen Isossa-Britanniassa. Konttilukit eivät ole kovin tunnettuja intermodaalitoiminnoissa, mutta nämä Konecranesin Noell-konttilukit ovat tarpeeksi monipuolisia toimiakseen erittäin tuottavasti intermodaalisisessa konttien käsittelyssä.

Lisätietoja:
Peter Kania, Head of Straddle Carrier Sales, Port Solutions, Konecranes
Sähköposti: [email protected] tai puhelin +49 931 205 3216

Lisätiedot sijoittajille ja analyytikoille:
Eero Tuulos, sijoittajasuhdejohtaja, Konecranes
Sähköposti: [email protected] tai puhelin: +358 20 427 2050

Tämä lehdistötiedote on luettavissa verkkosivuillamme osoitteessa konecranes.com.

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2018 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 3,16 miljardia euroa. Konsernilla on 16 100 työntekijää 50 maassa. Konecranes Oyj:n osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).