Konecranes ja GE Power tekivät sopimuksen kunnossapito- ja konsultointipalveluista Ranskassa

Corporate press releases
  • Konecranes auttaa asiakkaitaan optimoimaan laitteiden käytettävyyden ja tuotannon

Konecranes ja GE Power ovat tehneet huoltosopimuksen, jonka piiriin kuuluu 264 nosturia ja puominosturia. Konecranes auttaa maailman johtavaa energiayhtiötä tehostamaan toimintojaan kahdessa toimipaikassa Pohjois-Ranskassa.

Sopimus sisältää MAINMAN-määräaikaishuollot, säännölliset huollot ja tukea vaatimustenmukaisuutta koskevissa tarkastuksissa sekä konsultointipalveluja. Kaksi Konecranesin asentajaa on paikan päällä GE:n Belfortin ja Bourognen toimipaikoissa kahden vuoden ajan, ja lähiviikkoina otetaan käyttöön TRUCONNECT -etäpalvelu 14 nosturille. Etäpalvelu tukee GE:n kunnossapitotoimintoja ja parantaa turvallisuutta ja tuottavuutta.

”Sopimuksen myötä Konecranes tehostaa GE Powerin liiketoimintaa Ranskassa reaaliaikaisen elinkaaripalvelun avulla. Siihen kuuluvat paikan päällä annettava tuki, mahdollisten ongelmien ennakoiva havainnointi ja korjaaminen, käyttö- ja kunnossapitotietojen analysointi ja asiakkaan kaikkien laitteiden seuranta yourKONECRANES-asiakasportaalin välityksellä”, sanoo Konecranesin Pohjois-Ranskan aluepäällikkö Jean-François Veissieres.

”Ei riitä, että GE:n nosturit pidetään hyvässä käyttökunnossa. Haluamme auttaa asiakasta myös maksimoimaan tuottavuuden ja minimoimaan seisokit jokaisessa työvuorossa. Samalla asiakas pystyy seuraamaan läpinäkyvästi kaikkia nostureihinsa liittyviä tapahtumia ja toimintoja”, Veissieres jatkaa.

”GE-projekti on ainutlaatuinen kahdestakin syystä”, Veissieres kertoo. ”Nosturien ja puominosturien määrä on suuri, ja niiden kapasiteetti vaihtelee 125 kilosta 500 tonniin. Tämä on Konecranesin suurin sopimus Pohjois-Ranskan toimialueella, johon kuuluvat Pariisi, Rouen, Lens ja Strasbourg.”

”Konecranesin laitteet on suunniteltu monenlaisiin käyttötarkoituksiin energiateollisuudessa. Siksi nostolaitteemme ja palvelumme vastaavat asiakkaiden tarpeita energian tuotantotavasta riippumatta”, Veissieres sanoo.

”Tämä sopimus on merkittävä voitto Konecranesille Pohjois-Ranskassa ja osoitus siitä, että Konecranesin toimintamalli tehostaa aina asiakkaan liiketoimintaa sekä parantaa työturvallisuutta ja suorituskykyä.”

Lisätietoja:
Jean-François Veissieres, aluepäällikkö, Pohjois-Ranska, Konecranes
Sähköposti: [email protected], puh. +33 6 24 86 33 80

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Konecranes toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2018 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 3,16 miljardia euroa. Konsernilla on 16 100 työntekijää 50 maassa. Konecranes Oyj:n osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).