Konecranes Oyj:n hallituksen järjestäytymiskokous

Stock exchange releases

KONECRANES OYJ PÖRSSITIEDOTE 11.6.2020 klo 11.30 

Konecranes Oyj:n hallituksen järjestäytymiskokous

Konecranes Oyj:n tänään varsinaisessa yhtiökokouksessa valittu uusi hallitus on pitänyt järjestäytymiskokouksensa. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Christoph Vitzthum. 

Hallituksella on tarkastusvaliokunta sekä henkilöstövaliokunta.

Tarkastusvaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Ulf Liljedahl ja jäseniksi Niko Mokkila ja Päivi Rekonen. Henkilöstövaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Janina Kugel ja jäseniksi Per Vegard Nerseth ja Christoph Vitzthum.

Janina Kugelin, Ulf Liljedahlin, Per Vegard Nersethin, Päivi Rekosen ja Christoph Vitzthumin katsotaan olevan riippumattomia yhtiöstä ja sen merkittävistä osakkeenomistajista. Niko Mokkilan katsotaan olevan yhtiöstä riippumaton, mutta hänen ei katsota olevan riippumaton yhtiön merkittävistä osakkeenomistajista johtuen hänen asemastaan Hartwall Capital Oy Ab:n Managing Directorina. Janne Martinin katsotaan olevan merkittävistä osakkeenomistajista riippumaton, mutta hänen ei katsota olevan riippumaton yhtiöstä johtuen hänen asemastaan Konecranesin työntekijänä.

 

KONECRANES OYJ
Kiira Fröberg, sijoittajasuhteet
 

LISÄTIETOJA
Kiira Fröberg, sijoittajasuhteet, puh. +358 (0) 20 427 2050

 

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli yhteensä 3,33 miljardia euroa. MHE-Demag mukaan lukien konsernilla on noin 18 000 työntekijää 50 maassa. Konecranesin osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.konecranes.com