Konecranesin yhdistymiseen liittyvän lainasopimuksen syndikointi päätökseen

Corporate press releases

KONECRANES OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 28.1.2021 klo 09.00

Konecranesin yhdistymiseen liittyvän lainasopimuksen syndikointi päätökseen

Konecranes on saanut päätökseen 465 miljoonan euron lainasopimuksen syndikoinnin. Lainalla rahoitetaan ja tuetaan Konecranesin ja Cargotecin yhdistymisen täytäntöönpanoa.

Syndikointi aloitettiin 30.11.2020, ja laina ylimerkittiin selvästi pankkien toimesta.

Nordea Bank Abp toimii lainassa koordinaattorina ja pääjärjestäjänä (Mandated Lead Arranger, Bookrunner, Exclusive Underwriter). 

Muita lainan pääjärjestäjiä (Mandated Lead Arrangers) ovat BNP Paribas, Danske Bank, OP Corporate Bank Plc, sekä SEB. Lisäksi lainan järjestäjinä (Lead Arrangers) toimivat Citi, Commerzbank Aktiengesellschaft, Crédit Agricole Corporate and Investment Bank, DBS Bank Ltd., London Branch, Deutsche Bank AG, Handelsbanken, Helaba, ING Belgium S.A./N.V., Santander, Standard Chartered ja Swedbank AB (publ).

 

KONECRANES OYJ

Kiira Fröberg, sijoittajasuhdejohtaja

LISÄTIETOJA
Tomi Hintikka, Group Treasurer, puh. +358 (0) 20 427 2042, email: [email protected]

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli yhteensä 3,33 miljardia euroa. MHE-Demag mukaan lukien konsernilla on noin 17 000 työntekijää 50 maassa. Konecranesin osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.konecranes.com