Stockholm Exergi tilaa Konecranesilta Agilon® automaattivarastoratkaisun

Trade press releases

Tukholmassa toimiva energiayhtiö Stockholm Exergi on tilannut Konecranes Agilonin, automaattisen materiaalinkäsittelyratkaisun keskusvarastoonsa Värtaverketiin. Tilaus kirjattiin vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä.

Agilon on Konecranesin ratkaisu automatisoituun materiaalinkäsittelyyn, joka antaa asiakkaille laajan läpinäkyvyyden ja nopean pääsyn heidän materiaaleihinsa. Järjestelmä auttaa Stockholm Exergiä käsittelemään materiaaleja ympäri vuorokauden energiatehokkaalla ja täysin jäljitettävällä tavalla.

Toimitus tapahtuu keväällä 2021, ja se sisältää järjestelmän täyden palvelusopimuksen, johon sisältyy Agilon Global Technical Support -palvelu (GTS), joka tarjoaa 24/7 etätuen ja ongelmanratkaisun.

"Agilon parantaa välttämättömyystarvikkeiden saatavuutta, virtaviivaistaa ja digitalisoi keskusvaraston toimintaa", kertoo Martin Skoglund, Stockholm Exergin varastopäällikkö.

"Olemme erittäin ylpeitä siitä, että vastuullemme on annettu tehostaa Stockholm Exergin materiaalinkäsittelyä. Yhteistyö korostaa Konecranesin vahvaa sitoutumista auttaa asiakkaita ja teollisuutta tulemaan tehokkaammiksi, kestävämmiksi ja turvallisemmiksi investoimalla digitalisointiin ja teknologiaan ", kertoo Konecranes Agilon myyntipäällikkö Mikael Johansson.



Lisätietoja:
Mikael Johansson, Konecranes Agilon Sweden
Sähköposti: [email protected] tai puhelin +46 706 06 28 29

https://www.konecranes.com/fi/laitteet/agilon

 

Tämä lehdistötiedote on julkaistu sivustollamme osoitteessa konecranes.com

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Konecranes toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2020 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 3,2 miljardia euroa. Konsernilla on noin 16 900 työntekijää 50 maassa. Konecranesin osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).