Turkkilainen Nemport on tilannut Konecranesin Noell-mallin RTG-nostureista koostuvan kaluston vastatakseen konttiliikenteen kasvuun

Corporate press releases

Turkin İzmirissä toimiva NEMPORT LÌMAN ÌŞLETMELERI (Nemport) on tilannut Konecranesilta kymmenen Noell-mallin kumipyöräkonttinosturia (RTG- nosturia) voidakseen vastata konttiliikenteen kasvuun. Tilaus kirjattiin heinäkuussa, ja nosturit toimitetaan vuoden 2022 lokakuussa.

Nemport kokee nyt kasvua. ”Nemport on havainnut konttiliikenteen olevan kasvussa. Rakennamme uutta konttipihaa ja uutta laituripaikkaa suurikokoisille konttialuksille, ja uudet RTG-nosturit ovat niiden tuottavuuden kannalta ensisijaisen tärkeitä. Aina ajan hermolla, Konecranes tarjosi meille erittäin ennakoivaan tapaan ratkaisun, jonka Nemport arvioi huolellisesti. Olemme varmoja, että Konecranesin Noell-mallin RTG-nosturit tarjoavat meille tarvitsemaamme tehokkuutta ja luotettavuutta. Olemme jo alusta alkaen käyttäneet Konecranesin RTG-nostureita ja siirrettäviä Gottwald-satamanostureita suurella menestyksellä.”, kerrotaan Nemportilta.

”Konecranes on sitoutunut täyttämään Nemportin tarpeet kaikin tavoin. Me ja yrittäjähenkinen Nemport sovimme yhteistyökumppaneina hyvin yhteen. Konecranesilta tilatut Noell-mallit RTG-nosturit auttavat Nemportia tarjoamaan asiakkailleen asiantuntevaa palvelua Egeanmeren alueen kasvavana kaupan porttina”, kertoo Konecranesin satamanosturien EMEA-alueen myyntipäällikkö, Adel Issa.

Vahva asiakaslähtöisyys sekä sitoutuminen liiketoiminnan kasvuun ja jatkuvaan parantamiseen tekevät Konecranesista nostolaitealan johtajan. Tätä tukevat investoinnit digitalisaatioon ja teknologiaan sekä työmme materiaalivirtojen tehostamiseksi ratkaisuilla, jotka vähentävät hiilidioksidipäästöjä ja edistävät kiertotaloutta ja turvallisuutta.

Lisätietoja:

Adel Issa, Konecranesin satamanosturien EMEA-alueen myyntipäällikkö

Sähköposti: [email protected] tai puhelin: +358406213014

Lisätietoja sijoittajille ja analyytikoille:

Kiira Fröberg, Konecranesin sijoittajasuhdejohtaja

Sähköposti: [email protected] tai puhelin: +358204272050

Tämä lehdistötiedote on julkaistu sivustollamme osoitteessa konecranes.com

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Konecranes toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2020 konsernin liikevaihto oli yhteensä 3,2 miljardia euroa. Konsernilla on noin 16 500 työntekijää 50 maassa. Konecranesin osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).