CheckApp til daglig inspektion

 

Demag logo   Vi er den originale serviceleverandør for både Konecranes og Demag-udstyr.

 

Digitaliser dine daglige inspektioner

Konecranes CheckApp til daglig inspektion, er designet til at hjælpe kranbrugere hurtigt og nemt med at registrere fejl og mangler, når de udfører inspektioner inden skift og /eller før løft.

Det giver dig en digitaliseret og omkostningseffektiv måde at registrere og hente daglige inspektionsdata, der kan bruges til intern revision. Daglige inspektioner er lovkrav i flere lande.

Den daglige inspektion er brugerens- eller kranoperatørens - egen vurdering af en løfteanordning og omkringliggende miljøs tilstand til sikker brug. Det er ikke en ekspert’s undersøgelse af en løfteanordnings tilstand. Konecranes CheckApp til daglig inspektion følger vejledningen, der er angivet i ISO 9927-standarden og i gældende lovbestemmelser.

Appen kan downloades gratis på Apple AppStore og fra Google Play til Android-enheder. Dit personale kan bruge deres egne eller delte enheder, der leveres af virksomheden, til at udføre den daglige inspektion.

 

Hurtig og nem adgang til inspektionsposter

Daglige inspektionsregistre er tilgængelige på yourKONECRANES kundeportal, hvor de kombineres med vedligeholdelseshistorik og tilstandsdata indsamlet fra udvalgte komponenter med TRUCONNECT fjernovervågning. Det giver et omfattende overblik over krantilstand på et let tilgængeligt sted. Disse data hjælper med planlægning af vedligeholdelseshandlinger og giver et revisionsspor over udførte daglige inspektioner.

Visningen ”Daglig inspektion” i yourKONECRANES viser daglige inspektionsdetaljer såvel som nyttige oversigter. Daglige inspektionsdetaljer- der afslører, hvem der har udført inspektionen, hvornår den blev udført samt hvilke mangler der blev rapporteret, er tilgængelige gennem visningerne af aktivitet, oversigt og kraneflåde. En detaljeret oversigt over den valgte tidsramme findes under fanen ”Business Review”.

 

FORDELE

  • Tilfredsstiller myndighedskrav, der hjælper dig med at følge kravene
  • Tillader nem og pålidelig revision af udførte daglige inspektioner
  • Brugervenlig mobilapp kan hjælpe med at motivere brugerne til, at udføre daglige inspektioner regelmæssigt
  • Hjælper med rettidig opdagelse af mulige kranspecifikke sikkerheds- eller produktionsrisikoproblemer
  • Hjælper med at identificere mulighederne for forbedring af arbejdspladsen
  • Hjælper med at identificere behov for operatørtræning samt afvigelser i, at følge virksomhedens sikkerhedsregler og andre regler for lokationen.