Konecranes on yli 80 vuoden ajan auttanut eri teollisuudenalojen yrityksiä parantamaan tehokkuuttaan ja suorituskykyään. Tarjoamme nostolaitteita ja palveluita, joihin voit luottaa. Valitsemalla meidät saat käyttöösi laajan kokemuksemme ja tietämyksemme, joiden avulla voimme löytää parhaimmat ratkaisut yrityksesi nosto- ja materiaalinkäsittelytarpeisiin. Ammattitaitoiset nosturiasiantuntijamme ovat aina valmiita tarjoamaan apuaan, jotta tarpeidesi mukaan valittu ja huollettu nostolaitteesi voi kasvattaa yrityksesi tehokkuutta, turvallisuutta ja tuottavuutta.

Nosturiasiantuntijat

Juha-Pekka Toiviainen

Juha-Pekka Toiviainen

Myyntipäällikkö, Länsi-Suomi ja Lounais-Suomi

[email protected]
puh. 050 - 372 3242

Riku Toivo

Riku Toivo

Myyntipäällikkö, Pohjois-Suomi, Pohjanmaa

[email protected]
puh. 040 - 514 6403

Tarveanalyysi 1 TEST

Tarveanalyysi

Jokainen yritys on ainutkertainen, ja siksi myös nostolaitteiden tarve vaihtelee.

Minkälaista nostokapasiteettia yrityksenne tarvitsee? Onko nostolaitteilla tarkoitus suorittaa viisi nostoa vai viisisataa nostoa kuukaudessa? Kuinka turvallisuusasioista on huolehdittu? Tarveanalyysi tuo esiin yrityksenne nostotarpeet ja -vaatimukset.

Laitteiden valinta image

Laitteiden valinta

Konecranes tarjoaa laajan nostolaitevalikoiman.

Autamme valitsemaan laitteet sekä vaativiin prosesseihin että yksinkertaisempiin käyttökohteisiin. Rakennamme jokaisen nosturin asiakkaan käyttötarpeen mukaan.

Päivittäinen turvallisuus image

Päivittäinen turvallisuus

Päivittäinen turvallisuus etusijalla.

Konecranesilla on laaja, päivittäiseen turvallisuuteen liittyvä ratkaisuvalikoima,johon sisältyvät muun muassa huolto, TRUCONNECT®-etävalvonta ja Smart Features-älytoiminnot. Nämä tarjoamamme lisäpalvelut on kehitetty parantamaan nostolaitteen turvallisuutta ja tuottavuutta.

Rahoitusmahdollisuudet image

Rahoitusmahdollisuudet

Pääomasijoitus vai kiinteä kuukausimaksu?

Nostolaitteita on mahdollista hankkia ilman suurta kertaluontoista investointia. Voit esimerkiksi valita kiinteän kuukausimaksun, joka sisältää myös nosturin huollon – näin siltanosturisi on aina huippukunnossa.