Öljyanalyysi

Öljyanalyysin ansiosta nosturi kulkee kuin rasvattu

Öljyanalyysimme suojaa nostureitasi ja nostimiasi sekä työstökoneitasi. Saat hyödyllistä tietoa, jolla varmistetaan laitteidesi korkein elinkaariarvo, tehokkuus ja turvallisuus. Öljyanalyysi ja säännölliset öljynvaihtovälit minimoivat tarpeettomat korjaukset ja parantavat laitteiden käytettävyyttä.

Hyvä ja puhdas öljy suojaa vaihteita kulumiselta, kun taas huonolaatuinen ja
likainen öljy kiihdyttää kulumista. Öljyn kunnosta huomaa myös, jos jokin on vialla. Analyysit tehdään kustannustehokkaasti. Öljyanalyysi normaalin huollon yhteydessä alk. 60 euroa/vaihde (+alv).

Analysoimme kaikkien nosturien ja nostinten öljyn, jos näytteen ottaminen on mahdollista. Öljyanalyysia suositellaan erityisesti tehokkaille nostovaihteille, jotka vaativat kalliita öljyjä, tai joiden seisonta-ajat tulevat kalliiksi.

Kunnossapitopalveluihimme sisältyy nyt kriittisten vaihteistojen öljyanalyysi. Konecranes-huoltoasiantuntijat tunnistavat ongelmat varhaisessa vaiheessa ja kertoo esimerkiksi öljyn likaisuuden tai kuluttavien hiukkasten perusteella, milloin vaihteiston korjaus on tarpeen.

Yksityiskohtainen tieto mahdollistaa optimaalisen suunnittelun

Yksityiskohtainen analyysiraportti on saatavilla verkossa yourKONECRANES.com-asiakasportaalissa. Raportista saat yksityiskohtaista tietoa öljyn kunnosta sekä vaihteiden ja laakerien mekaanisesta kunnosta. Öljyanalyysi auttaa sinua suunnittelemaan yhdessä asiantuntijoidemme kanssa optimaaliset öljynvaihtovälit, vaihteistojen korjaukset, yleiskunnostukset sekä laitteiden tulevat modernisointitarpeet.

Öljyanalyysin edut

• Oikeaan aikaan tapahtuva öljynvaihto suojaa laitteitasi, koska
vaihteistoöljyn kunto vaikuttaa mekaanisten komponenttien
elinkaareen
• Kulumisen ja vikojen varhainen tunnistaminen vähentää kalliita
korjauksia, tarpeetonta kunnossapitoa ja suunnittelemattomia
seisonta-aikoja
• Analyysiraportti auttaa tekemään tietoon perustuvia korjaus-,
kunnossapito- ja yleiskunnostuspäätöksiä
Nosturien ja nostinten tehokkuus, käytettävyys, suorituskyky,
tuottavuus ja turvallisuus paranevat