Imatran sähkömoottori- ja laitekorjaamo

Monipuolista palvelua

Imatran korjaamo

Sähkömoottorit ja -laitteet

Meillä sähkömoottorien ja -laitteiden huoltoon sisältyy tavanomaisten huoltotoimenpiteiden lisäksi aina kattava dokumentointi sekä lisä- ja oheislaitteiden korjaukset huollon yhteydessä. Lisäksi huolloissamme käytämme aina markkinoiden laadukkaimpia varaosia. Imatran sähkömoottorikorjaamo takaa aina laadukkaan huollon ja nopean vastauksen asiakkaan palvelutarpeeseen.

rtrre

Muut tarkastukset ja huollot

Nostoapuvälineiden tarkastukset ja nostovaunujen huollot kuuluvat myös Imatran korjaamon tarjoamiin kattaviin palveluihin. Teemme monipuolisesti huoltoja, korjauksia ja käämintöjä korjaamolla sekä moottorivaihtoja ja -asennuksia asiakkaan luona. 

Imatran korjaamo

Varaosat

Imatran korjaamo tarjoaa laajan kattauksen myös varaosapalveluita. Meiltä löydät niin moottorit, vaihteistot kuin myös muut oheislaitteet ja varaosat eri tarpeisiin.

Sähkömoottorin huolto

Onko sähkömoottorisi huollon tarpeessa?

Imatran korjaamolla huollamme, korjaamme ja käämimme eri valmistajien oikosulku- ja tasavirtamoottorit mallista riippumatta. Huoltomme sisältävät aina tulotarkastuksen sekä vianmäärityksen. Huolloissa laakerien uusinnassa käytämme vain laadukkaimpia FAG- tai SKF-merkkisiä laakereita, sekä huollamme myös moottoriin liittyvät lisä- ja oheislaitteet. Huolletun moottorin koekäytöstä tehdään koestuspöytäkirja, josta selviää kaikki moottorille tehdyt toimenpiteet.

Uutuutena olemme tehneet moottorihuollosta asiakkaalle helppoa uudella moottorihuollon noutopalvelullamme, joka toimii "avaimet käteen" - periaatteella: moottorien noutopalvelumme noutaa huollon tarpeessa olevan moottorin yrityksesi ovelta nopeasti ja mutkattomasti ja tuo sen korjaamolle huollettavaksi. Sinun ei tarvitse kuin pakata moottori noutolavalle ja soittaa korjaamon numeroon, me hoidamme loput!

Katso ohjeet moottorihuollon noutoon ja tilaa huolto jo tänään. Lisäksi korjaamolta voit ostaa myös oikosulku-, tasavirta- ja hv-moottorit tarpeeseen.