Millaista on olla kesätöissä Konecranesilla esimerkiksi markkinoinnin tai liiketoiminnan kehityksen parissa? Mitä työpäivät yleensä sisältävät? Minkälaisia ominaisuuksia kesätöissä vaaditaan? Kesätyöhaun keskellä monet kysymykset vaivaavat usein päätä, ja haettavasta työtehtävästä olisi mukava tietää ennakkoon enemmän kuin mitä työpaikkailmoituksessa kerrotaan. Tässä osiossa pääset kurkistamaan meidän kesätyöntekijöidemme arkeen ja kokemuksiin kesätöissä meillä Konecranesilla.

juho

Business Development Trainee - Juhon tarina

"Konecranes on tarjonnut erinomaisen tilaisuuden oppia alasta ja yrityksen toiminnasta, tutustua ihmisiin sekä antanut minulle suuremman halun siirtyä koulusta työelämään.”

ff

Sustainability and Analytics Trainee- Aapon tarina

Opinnoissa valitsin kiertotalouden koulutusohjelman, koska olen kiinnostunut nimenomaan kiertotaloudesta ja kuinka nykyinen talouden lineaarinen malli voitaisiin kehittää kestävämmäksi. Työssäni pääsen työskentelemään juuri näiden asioiden parissa, tekniikan ja teollisuuden kontekstissa.”

ronjaaa

Marketing Trainee- Ronjan tarina

"Koen, että minulle on annettu heti alusta lähtien paljon vastuuta ja vapautta. Lisäksi työilmapiiri Konecranesilla on kannustava ja mukavan rento, täällä ei tarvitse pönöttää ja jokainen saa olla oma itsensä."