Konecranes toimittaa S-sarjan uuden sukupolven siltanostureita sveitsiläiselle häuselmann metall GmbH:lle

Corporate press releases

Konecranes on saanut tilauksen innovatiivisten S-sarjan siltanostureiden toimittamisesta uudelle asiakkaalle, sveitsiläiselle häuselmann metall GmbH:lle. Tilaus kirjattiin helmikuussa 2020 ja nosturit toimitetaan helmikuuhun 2021 mennessä.

Sveitsin suurimman itsenäisen metallitukkukauppiaan häuselmannin tilaus koostuu viidestä 1,6 tonnin ja kahdesta 2,5 tonnin nosturista, joita käytetään saapuvan ja lähtevän materiaalin kuormaamiseen ja purkamiseen sekä materiaalien leikkaamiseen ja varastointiin. 

Konecranesin uudet synteettistä köyttä käyttävät S-sarjan köysinostimet tehostavat kuormien liikuttelua ja lisäävät turvallisuutta. Köydet ovat turvallisia käsitellä ja köysitelaa ei tarvitse voidella, mikä lisää osaltaan puhtautta sekä käyttäjäystävällisyyttä. Materiaalien sekä uuden vaunugeometrian myötä köysitelan ja taittopyörien kunnossapitokustannukset alentuvat. Innovatiivinen vaunu- ja köysitysjärjestelmä pienentää nostimen kantopyöriin kohdistuvaa kuormaa 45 prosentilla aiempien sukupolvien nostimiin verrattuna.

”Vaikka Konecranes valmistaa raskaita laitteita, heidän toimintansa on ollut kaikkea muuta kuin raskasta. Olemme erittäin tyytyväisiä Konecranesin asiakaspalveluun, joustavuuteen ja vasteaikoihin: heidän tarjouksensa oli ensimmäinen, jonka saimme, ja se oli tarjous, jonka myös valitsimme” sanoo häuselmann metall GmbH:n tuotanto- ja logistiikkapäällikkö Klaus Hueber.

”Olemme todella ylpeitä uuden sukupolven nostureistamme ja niiden tuomasta lisäarvosta asiakkaillemme. On suuri ilo lähteä S-sarjan taipaleelle yhdessä uuden asiakkaamme häuselmann metallin kanssa”, sanoo Thomas Gerber Konecranes Sveitsin myyntiyksiköstä. 

”Syyskuun 2019 lanseerausta seuranneen suuren asiakaskiinnostuksen perusteella odotamme innokkaina, koska pääsemme kertomaan lisää vastaavanlaisia uutisia ”, Konecranes Industrial Cranesin johtaja Marko Tulokas lisää.

Syyskuussa 2019 Konecranes lanseerasi kolme uutta nostolaitetta – S-sarjan, C-sarjan ja M-sarjan – jotka vahvistivat sen tuotevalikoimaa lukuisilla innovatiivisilla ominaisuuksilla. Nämä rakenneuudistukset tekevät nostamisesta entistä täsmällisempää ja tehokkaampaa sekä vähentävät merkittävästi kulumista. 

Lisätietoja Konecranesin uusista tuotteista löytyy lanseeraussivustoltamme.

Lisätietoja: 
Thomas Gerber, Myynti, Konecranes Sveitsi
Sähköposti: [email protected] tai puhelin: +41 796 279 663

Tämä lehdistötiedote on julkaistu verkkosivuillamme osoitteessa konecranes.com

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Konecranes toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2019 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 3,33 miljardia euroa. MHE-Demag mukaan luettuna konsernilla on noin 18 000 työntekijää 50 maassa. Konecranesin osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).