Stockholm Exergi beställer den automatiska lagerlösningen Agilon® från Konecranes

Trade press releases

Det stockholmsbaserade energibolaget Stockholm Exergi har beställt en Konecranes Agilon, en automatisk materialhanteringslösning, till Värtaverket. Ordern bokades under första kvartalet 2021.

Agilon är Konecranes lösning för automatiserad materialhantering, vilket ger kunderna bred insyn i och snabb tillgång till sina material. Systemet kommer hjälpa Stockholm Exergi att ha tillgång till material dygnet runt på ett energieffektivt och fullt spårbart sätt.

Leveransen kommer att ske under våren 2021 och inkluderar ett fullserviceavtal på systemet med möjlighet till felavhjälpande åtgärder dygnet runt.

”Agilon kommer att förbättra tillgängligheten av förnödenhetsmaterial samt ytterligare effektivisera och digitalisera förrådets verksamhet”, säger Martin Skoglund, Förrådschef Stockholm Exergi.

”Vi är väldigt stolta över att ha fått förtroendet att stöda Stockholm Exergis materialhantering. Samarbetet understryker Konecranes starka engagemang att hjälpa kunder och industrier att bli mer effektiva, hållbara och säkra genom investeringar i digitalisering och teknik”, säger Mikael Johansson, Sales Manager Konecranes Agilon.

Mer information
Mikael Johansson, Konecranes Agilon Sweden
E-post: [email protected] eller telefon: +46 706 06 28 29

https://www.konecranes.com/sv/utrustning/lagersystem

Pressmeddelandet finns tillgängligt på vår webbplats www.konecranes.com

Konecranes är en världsledande koncern av lyftverksamheter, med ett brett kundregister som innefattar verkstads- och processindustrier, skeppsvarv, hamnar och terminaler. Konecranes levererar produktivitetshöjande lösningar och service för lyftutrustning av alla fabrikat. År 2020 omsatte koncernen 3,2 miljarder euro. Koncernen har cirka 16 900 anställda i 50 länder. Konecranes aktier är noterade på Nasdaq Helsinki (symbol: KCR).