Muutos Konecranesin raportointikielissä 1. tammikuuta 2024 alkaen

Stock exchange releases

KONECRANES OYJ PÖRSSITIEDOTE 15.6.2023 klo 20.30

 

Muutos Konecranesin raportointikielissä 1. tammikuuta 2024 alkaen

 

Konecranes päivittää tiedonantopolitiikkaansa. Yhtiön raportointikieliä ovat suomi ja englanti 1. tammikuuta 2024 alkaen, ja ruotsin kielen käyttö raportointikielenä päättyy. Tällä päätöksellä Konecranes pyrkii varmistamaan taloudellisen raportointinsa ja tiedotteidensa julkaisemisen nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi ruotsinkielisten materiaalien käyttö on ollut vähäistä.

 

Täten kaikki lakisääteiset tiedot, kuten pörssitiedotteet ja taloudelliset raportit julkaistaan vain suomeksi ja englanniksi 1. tammikuuta 2024 alkaen.

 

KONECRANES OYJ

Kiira Fröberg

Sijoittajasuhdejohtaja

 

LISÄTIETOJA

Kiira Fröberg,

Sijoittajasuhdejohtaja,

puh. 020 427 2050

 

Konecranes on materiaalinkäsittelyalan ratkaisujen globaaleja johtavia yhtiöitä, ja palvelee laajaa asiakasjoukkoa eri toimialoilla. Asetamme jatkuvasti alamme parhaat käytännöt, päivittäisistä parannuksista läpimurtoihin kaikkein merkittävimpinä hetkinä, koska tiedämme löytävämme aina turvallisemman, tuottavamman ja vastuullisemman tavan toimia. Siksi Konecranes, 16 600 työntekijänsä voimin yli 50 maassa, on joka päivä mukana nostamassa, käsittelemässä ja siirtämässä asioita, joita maailma tarvitsee. Vuonna 2022 konsernin liikevaihto oli 3,4 miljardia euroa. Konecranesin osake on listattuna Nasdaq Helsingissä (tunnus: KCR).

 

JAKELU

Nasdaq Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.konecranes.com