Muutos Konecranesin johtoryhmässä

Stock exchange releases

KONECRANES OYJ PÖRSSITIEDOTE 14.7.2023 klo 9.00

 

Muutos Konecranesin johtoryhmässä

 

Topi Tiitola, Konecranesin integraatio- ja projektinhallinnasta vastaava johtaja, on päättänyt jättää yhtiön ja jatkaa uraansa muualla. Hän on Konecranesin johtoryhmän jäsen 14. heinäkuuta 2023 asti. Hänen työsuhteensa jatkuu 14.1.2024 asti, jotta hänen työtehtävänsä saadaan siirrettyä sujuvasti.

 

”Haluan kiittää Topi Tiitolaa hänen panoksestaan Konecranesin johtoryhmässä ja yhtiössä kuluneiden vuosien aikana. Toivotan Topille kaikkea hyvää tulevaan,” sanoo Anders Svensson, Konecranesin toimitusjohtaja.

 

Konecranesin johtoryhmän jäsenet ovat 14. heinäkuuta 2023 alkaen:  

 

Anders Svensson, toimitusjohtaja
Teo Ottola, finanssijohtaja

Fabio Fiorino, johtaja, Kunnossapito ja Teollisuuslaitteet

Mika Mahlberg, johtaja, Satamaratkaisut

Juha Pankakoski, teknologiajohtaja

Anneli Karkovirta, henkilöstöjohtaja

Sirpa Poitsalo, lakiasiainjohtaja

 

KONECRANES OYJ

Kiira Fröberg

Sijoittajasuhdejohtaja

 

LISÄTIETOJA

Kiira Fröberg,

Sijoittajasuhdejohtaja,

puh. 020 427 2050

 

Konecranes on materiaalinkäsittelyalan ratkaisujen globaaleja johtavia yhtiöitä ja palvelee laajaa asiakasjoukkoa eri toimialoilla. Asetamme jatkuvasti alamme parhaat käytännöt, päivittäisistä parannuksista läpimurtoihin kaikkein merkittävimpinä hetkinä, koska tiedämme löytävämme aina turvallisemman, tuottavamman ja vastuullisemman tavan toimia. Konecranes on 16 600 työntekijänsä voimin yli 50 maassa joka päivä mukana nostamassa, käsittelemässä ja siirtämässä asioita, joita maailma tarvitsee. Vuonna 2022 konsernin liikevaihto oli 3,4 miljardia euroa. Konecranesin osake on listattuna Nasdaq Helsingissä (tunnus: KCR).

 

JAKELU

Nasdaq Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.konecranes.com