MTS installer

Konecranes Työstökonehuolto

Ennakoivahuolto ja laadukkaiden korjauspalveluiden käyttö ovat keskeisiä tekijöitä työstökoneiden turvallisuuden, käytettävyyden ja suorituskyvyn kannalta. Tarjoamme palveluita kumppanuus- sopimuksista ennakoivaan kunnossapitoon sekä konesiirrot että korjauspalvelut kaiken tyyppisille ja -merkkisille työstökoneille.

nosturihuoltoasentja

Konecranes nosturihuolto

Elinkaarenaikainen kunnossapitopalvelu reaaliajassa mahdollistaa korkean elinkaarituoton maksimoimalla käytettävyysajan ja minimoimalla seisonta-aikojen kustannukset. Tarjoamme kunnossapitopalveluja ja varaosia kaikentyyppisiin ja -merkkisiin teollisuusnostureihin, nostimiin ja satamalaitteisiin – yksittäisestä laitteesta aina kokonaisiin prosesseihin.

CLX electric chain hoist

Sähköiset ketjunostimet

Sähköiset CLX- ja SLX-ketjunostimet soveltuvat monikäyttöisyytensä ja kestävyytensä ansiosta vaativaan työpistekäyttöön. CLX-nostimen nostokapasiteetti on jopa 5 tonnia ja SLX-nostimen 2,5 tonnia.

Youtube

Featured videos

A magazine about lifting businesses

WayUp

Way Up, the customer magazine of Konecranes, highlights new technologies, products, maintenance services, and the most relevant business topics.

Way Up is published both online and in print.

Wayup article

Three steps to drive digital innovation